Dille en Kamille

Dille & Kamille neemt Hutspot over.

Lifestyle

Dille & Kamille heeft per 1 februari Hutspot overgenomen, het retailmerk dat onlangs failliet werd verklaard. Het plan is om Hutspot nieuw leven in te blazen en op de markt te zetten als een duurzaam lifestylemerk. Hoe zit het met de winkel in de Houtmarktpassage in Breda?

In eerste instantie komt er een doorstart voor de oorspronkelijke eerste winkel aan de Van Woustraat in Amsterdam en waarschijnlijk de locatie in Eindhoven. Dit gebeurt zodra niet-essentiële winkels weer open mogen. De zes overige Nederlandse Hutspot-winkels, dus ook die in Breda, blijven tot nader order gesloten. Dille & Kamille wil op een zo kort mogelijke termijn ook de winkels in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam-West heropenen. Of de Bredase winkel in de Houtmarkt nog opent, is nog niet bekend.

Reactie Dille & Kamille

Algemeen directeur van Dille & Kamille Hans Geels is enthousiast over de overname: “We zijn blij dat we Hutspot mogen voortzetten. Beide bedrijven willen mensen helpen om bewust en duurzamer te genieten van het leven. Hutspot is net als Dille & Kamille een concept-gedreven merk. Nederland kent niet zoveel van die sterke conceptmerken. Vandaar dat we onze kennis en die van Hutspot willen bundelen om van Hutspot weer een financieel gezond bedrijf te maken.”

Medeoprichter van Hutspot, Nick van Aalst, blijft bij de herstart betrokken. Hij heeft veel vertrouwen in de nieuwe plannen. “Voor mij was het boek Hutspot nog niet gesloten. Ik wil graag helpen om in mijn nieuwe rol deze doorstart tot een succes te maken.

Bron: LinkedIn Dille & Kamille