indiase man

60 centimeter lange man uit India wanhopig op zoek naar vrouw

Opmerkelijk

Een 60 centimeter lange man uit de Indiase staat Uttar Pradesh belde vrijdagavond de politie met een wel heel bijzonder verzoek. De arme Azeem Mansuri Azeem is namelijk al vijf jaar naarstig op zoek naar een levenspartner. Hierom vond hij het hoog tijd om hulptroepen in te schakelen.

Naast dat het in de liefde niet wil lukken, gaat het leven van de 26-jarige Azeem door zijn lengte verder ook niet altijd over rozen. In de vijfde klas besloot hij van school te gaan, omdat klasgenoten hem uitscholden en pestten, schrijft Newsroom Post. Vanaf zijn eenentwintigste verjaardag begonnen zijn ouders met het zoeken naar een bruid voor hun zoon. Zijn lengte vormde echter zo’n groot obstakel in deze zoektocht dat de ene na de andere afwijzing volgde.

Banner rood

Klaagzang

,,Ik kan er niet van slapen. Ik probeer het nu al zo lang. Is er dan niemand die haar leven met mij wil delen?”, klinkt de klaagzang van de afgewezen Azeem. De lokale politie probeert nu met hem mee te denken. ,,We weten niet precies wat we kunnen doen, maar we gaan kijken naar wat er mogelijk is.”

Bron: Telegraaf.nl