zeemeeuw

De man wekt verontwaardiging op nadat hij een zeemeeuw grijpt

Opmerkelijk

Een man ging naar TikTok om te posten wat hij dacht dat een behoorlijk grappige video was op het moment dat hij erin slaagde een zeemeeuw in zijn hand te vangen – maar sindsdien heeft hij zijn excuses aangeboden voor zijn acties

Een man is onder vuur komen te liggen nadat een video waarin hij een zeemeeuw greep die zijn chips probeerde op te eten viraal ging. Na een avondje stappen in de stad besloot Taylor, uit Nieuw-Zeeland, wat te eten op te halen in een poging de onvermijdelijke kater te genezen.

Terwijl hij ging zitten om te genieten van de smakelijk uitziende McDonald’s, werd hij omringd door zeemeeuwen, en op de een of andere manier zagen zijn snelle reflexen hem een ​​van de vogels grijpen voordat het bij zijn eten kwam. Hij legde het moment vast en plaatste het op TikTok, waar hij bekend staat als @taylorstictac , en vond het destijds best grappig, en het werd al snel meer dan 22,4 miljoen keer bekeken.

Zeemeeuw
De vogel die hij ving was beschermd

Maar de vogel die hij greep, is in feite beschermd, met naar schatting slechts ongeveer 500.000 van de soorten die in het land leven. De video trok al snel de aandacht van het Nieuw-Zeelandse Department of Conservation – en het is niet blij.

Annie Wallace, operations manager van het Department of Conservation, vertelde Otago Daily News hoe teleurgesteld ze was dat de video viraal ging.

Bron: Mirror.com.uk